Toiduallergiat ei põhjusta alati toit, vaid sageli on see erinevate allergeenide kehas kuhjumise tagajärg. Viimase 50 aasta jooksul on keskkonda juurde tekkinud üle 100 000 uue kemikaali ja ksenoöstrogeeni, mis võivad sattuda toidu ja vee sisse ning tekitada allergiat. Peale selle võib probleemi võimendada ka vitamiinide ja mineraalainete puudus. Mida selle...

Marius Vahter Loe edasi

Bromelaiin on tsüsteiinproteaas, mis võib olla kasulik rakkude vananemise ja suremisega ning teatud immuunvastustega seotud probleemide puhul. Tsüsteiinproteaasid aitavad kaasa makrofaagide (immuunsüsteemi rakud, mis tavaliselt aitavad võidelda nakkustega) töö taastamisele, kui need on valesti programmeeritud. Kuna allergia korral näeb immuunsüsteem ohutuid materjale (nt lemmikloomade kõõm või õietolm) kahjulikuna, siis võibki...

Marius Vahter Loe edasi
Lisasin soovikorvi:
Lisasid just selle toote ostukorvi: