Bioflavonoidid annavad koos mitmete teiste pigmentidega taimedele värvikirevuse, inimkehas aitavad need aga kaitsta rakke ja väljutada kahjulikke aineid. Bioflavonoidid, mida mõnikord nimetatakse ka P-vitamiiniks, on super-antioksüdandid. Neid leidub paljudes looduslikes toitudes. Teadlased on leidnud, et bioflavonoididel on spetsiifilised omadused suurendada keha tervist mitmel erineval viisil. Need toetavad tugevaid rakumoodustisi ja...

Marius Vahter Loe edasi

Toidu lagundamise tähtsus See, mida sööte, on tegelikult ainult tooraine sellest, mis teid tegelikult toidab. Toitainete kättesaamiseks tuleb söödud toit lagundada ja muuta kehale omastatavaks. Toit lagundatakse seedetraktis ensüümide abil. Seedetrakt koosneb organitest, mille kaudu toit liigub: suu, söögitoru, magu, peensool ja jämesool. Lisaks on kaasatud ka pankreas, maks ja...

Marius Vahter Loe edasi

„Väide, et sa oled see, mida sööd, on tõsi ainult osaliselt. Tõde on, et sa oled see, mida seedid. Me ei saa eeldada, et oleme terved, kui seedesüsteem ei toimi korrektselt. Ensüümid on seedesüsteemi tervise ja terve keha jaoks hädavajalikud, sest aitavad muuta seedimata toidu toitaineteks.“  – Dr Edward Howell,...

Marius Vahter Loe edasi
Lisasin soovikorvi:
Lisasid just selle toote ostukorvi: